24 ΩΡΕΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οργή στο twitter για την σιωπή των ΜΜΕ της Αθήνας στην “πύρινη κόλαση” της Ανατολικής Κορινθίας

Τρίτη ημέρα η Κορινθία καίγεται. Άνθρωποι είναι για τρίτη ημέρα έξω από τα σπίτια τους με το βλέμμα απελπισμένο, σπίτια καίγονται, εκτάσεις αμέτρητες γεμάτες ελαιόδενδρα, δάσος που…καίγεται και που δεν θα ζήσουμε πια να τo δούμε να ξαναγενιέται. 
Τρίτη ημέρα καίγεται όλο το ανατολικό μέτωπο του νομού Κορινθίας, με τους πυροσβέστες να δίνουν μάχη μέχρις εσχάτων, τους εθελοντές να παλεύουν, τους δήμους να προσφέρουν ό,τι μπορούν και ούτε ένα κανάλι των Αθηνών να μην ασχοληθεί εκτενώς με την φωτιά που απειλεί χωριά ολόκληρα.Δίπλα στην Αθήνα. Μια φωτιά που εξελίχθηκε σε εφιάλτη και που συμβαίνει την …μαύρη επέτειο της τραγωδίας στο Μάτι!
Και αντί να το υπογραμμίσουν αυτό, να ενδιαφερθούν για τυχόν ολιγωρίες στην έναρξη του κακού ουδείς ασχολήθηκε. Όλα καλώς καμωμένα στην εποχή των αρίστων. Δεν είναι έτσι όμως.
Και αν θεωρήσουμε πως τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν την τάση της κοινωνίας ,τότε οι Κορίνθιοι καταλαβαίνουν πως έμειναν μόνοι με τον φόβο τους , τις προσευχές τους στο έλεος ..
Και το χθεσινό κοντράστ ήταν τόσο εξώφθαλμο! Πάνω στην τραγωδία του Ματιού, χτίζονται πολιτικές και κρύβονται εθνικές υποχωρήσεις.Η Κορινθία που φλέγεται προσφέρει με την σιωπή της. Αλλωστε κακό θα κάνουν οι απέλπισμένοι πολίτες που διαμαρτυρηθούν , θα αναρωτηθούν, θα μιλήσουν για το νερό, για τα κανταντερ , για τους ανέμους. Κακό θα κάνουν τα βίντεο που θα δείξουν το κ. Χαρδαλιά να ανοίγει την πόρτα εν κινήσει για να αντιγυρίσει τον λόγο σε πολίτη που καίγεται…Εν προκειμένω μόνο ο κορωνοιός πάει στον υπεύθυνο υπουργό Πολιτικής Προστασίας.
Η ερώτηση που κυριαρχούσε εχθες στο τουίτερ ήταν και δικαίως : Στα πόσα καμμένα στέλνει ρεπόρτερ ο ΣΚΑΙ;
Τζένη Σουκαρά
«Ε.ΣΥ.  ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ 2»ΟΔΟΣ: 21ΗΣ ΟΚΤΩΜΒΡΙΟΥ ΑΡ: 3 ,ΠΟΛΗ: ΠΡΕΒΕΖΑ ΤΚ 48100  ΕΛΛΑΣ
Α.Φ.Μ:997076263 Δ.Ο.Υ: ΠΡΕΒΕΖΑ
 ΤΗΛ:  2682026437 -6989886707 email: esyprevezas2@gmail.com
ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΩΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ.

ΑΥΤΟ ΗΔΗ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΚΑΘΕ ΨΕΥΤΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΘΕ ΨΕΥΤΟΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.
ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΙΣ 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια