24 ΩΡΕΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΝΕΟ ΣΚΛΗΡΟ MNHMONIO ME TΡΙΠΛΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΓΙΑ 6 ΔΙΣ ΕΥΡΩ

Τα καθαρά χρήματα που θα πάρει η Ελλάδα από το «Ταμείο Ανάκαμψης» και γα τα οποία θα χρειαστεί να επιβάλλει σκληρό μνημόνιο με τριπλή εποπτεία είναι μόλις 6 δισεκατομμύρια ευρώ καθώς τα υπόλοιπα θα πρέπει να τα επιστρέψει...

Τα καθαρά χρήματα που θα πάρει η Ελλάδα από το «Ταμείο Ανάκαμψης» και γα τα οποία θα χρειαστεί να επιβάλλει σκληρό μνημόνιο με τριπλή εποπτεία είναι μόλις 6 δισεκατομμύρια ευρώ καθώς τα υπόλοιπα θα πρέπει να τα επιστρέψει...!



Διαψεύδοντας και την πιο συγκρατημένη κυβερνητική εκτίμηση, με βάση τη συμφωνία για το Ταμείο Ανάκαμψης της Ε.Ε., η Ελλάδα θα λάβει επιδοτήσεις 16,69 δισ. ευρώ, εκ των οποίων τα καθαρά είναι 6,42 δις, καθώς τα 10,27 δις ευρώ πρέπει να τα επιστρέψει.

Συγκεκριμένα, όπως προκύπτει από τη συμφωνία που επιτεύχθηκε και δημοσιοποίησε το βέλγικο think tank για την Οικονομία, Bruegel, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα δανειστεί από τις αγορές 750 δις ευρώ, τα οποία θα διατεθούν στα κράτη μέλη με τη μορφή επιχορηγήσεων και δανείων. Από αυτό το ποσό η Ελλάδα λαμβάνει ως επιχορήγηση με βάση τη συμφωνία και τον αλγόριθμο που έχει τεθεί με τα κριτήρια κατανομής 16,69 δις ευρώ.

Ωστόσο, η κάθε χώρα-μέλος θα αναλάβει να πληρώσει ένα ποσό που αντιστοιχεί σε ποσοστιαίο νούμερο. Για την Ελλάδα αυτό το ποσοστό είναι 1,37% που σημαίνει 10,27 δις ευρώ, χωρίς τόκους και προμήθειες. Δηλαδή, τα χρήματα που δεν θα επιστρέψει η Ελλάδα στο Ταμείο Ανάκαμψης είναι 6,42 δις.

Επιπλέον τα 72 δισ. ευρώ για τα οποία πανηγυρίζει η κυβέρνηση δεν προκύπτουν από πουθενά. Το πραγματικό ποσό της επιχορήγησης είναι... 16,69 δισ. ευρώ. Στη συνέχεια έχουμε 13 δισ. ευρώ με δάνεια αλλά και 32 δισ. ευρώ από το ΕΣΠΑ, χρήματα δηλαδή που θα δίνονταν έτσι κι αλλιώς.




ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΖΗΤΙΑΝΕΥΕΙ ΚΑΙ ΧΤΙΖΕΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΕ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΓΙΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΟΣΟ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΣ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΣΟΥ ΘΑ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΟΝΟ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΣΤΕΡΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΑΝ ΟΧΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ...!
ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ  ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ!
ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ε.ΣΥ.
"ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"

 

ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ

 ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ
ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ.



«Ε.ΣΥ.  ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ 2»ΟΔΟΣ: 21ΗΣ ΟΚΤΩΜΒΡΙΟΥ ΑΡ: 3 ,ΠΟΛΗ: ΠΡΕΒΕΖΑ ΤΚ 48100  ΕΛΛΑΣ
Α.Φ.Μ:997076263 Δ.Ο.Υ: ΠΡΕΒΕΖΑ
 ΤΗΛ:  2682026437 -6989886707 email: esyprevezas2@gmail.com
ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΩΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ.

ΑΥΤΟ ΗΔΗ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΚΑΘΕ ΨΕΥΤΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΘΕ ΨΕΥΤΟΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.
ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΙΣ 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ 

https://www.artemis-sorras.gr/programmatikes-dilosis-politikou-forea/  

Δεν υπάρχουν σχόλια