24 ΩΡΕΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Mε το κλείσιμο της Ολυμπιακής θα έκτιζε κάθε μήνα από ένα νοσοκομείο και δεν θυμάμαι πόσα σχολεία

Mε το κλείσιμο της Ολυμπιακής θα έκτιζε κάθε μήνα από ένα νοσοκομείο και δεν θυμάμαι πόσα σχολεία



 


 


 

Ο Κωστής Χατζηδάκης το 2009 οντας υπουργός Αναπτυξης, ανελαβε το (οχι κ τοσο δυσκολο) εργο της διαλυσης της Ολυμπιακης Αεροποριας.

Αλλωστε το τελος της ηταν ηδη προδιαγεγραμμενο αφου η ιδιωτικη Aegean ειχε αποφασισει οτι πρεπει να μεινει μονη της ωστε να γινει αυτη ο "εθνικος" αερομεταφορεας.

Ετσι ο Χατζηδακης πολυ απλα την εκλεισε κ σηματα κ δικαιωματα χαριστηκαν στον Βγενοπουλο που εκανε την Olympic Air που καμια σχεση δεν ειχε με την Ο.Α.

Για να γινει αυτο ομως επρεπε να στηθει κ ενα αφηγημα.

Το αφηγημα λοιπον του Χατζηδακη ηταν να λεει οπου σταθει κ οπου βρεθει τοσο ο ιδιος οσο κ ο Στ.Μανος οτι με τα λεφτα που θα γλιτωναμε απο την "σπαταλη" Ολυμπιακη, καθε μηνα θα χτιζοντουσαν νοσοκομεια κ σχολεια κ ο καθε Ελληνας θα μπορουσε να παρει μεχρι κ λεφτα στο χερι.

Βεβαια κανενα νοσοκομειο κ κανενα σχολειο δεν χτιστηκε, ουτε λεφτα μας ηρθαν, αντιθετα κλεισαν νοσοκομεια κ σχολεια.

Τωρα λογω κορονοιου, παρολο που η Aegean ειχε πει οτι εχει λεφτα στην ακρη να καλυψει τα εξοδα μεχρι τον Ιουλη, απο προχτες ο προεδρος της βγαινει παντου κ κλαιγεται οτι δεν παιζει σαλιο κ οτι μαλλον θα το κλεισει το μαγαζακι, εκτος κ αν βαλει το κρατος το χερι στην τσεπη κ χωσει μερικα δις για να την σωσει.

Ο Χατζηδακης επισης οταν εγινε υπουργος Περιβαλλοντος κ Ενεργειας, ειχε βαλει στο ματι κ το "σκοτωμα" της ΔΕΗ.

Με το που ανελαβε δεν ειχε αφησει καναλι για καναλι που να μην πει οτι η ΔΕΗ παει για φαλιμεντο κ να ζησουμε κ να την θυμομαστε κ αυτη.

Τελικα οταν μπηκαν μεσα ορκωτοι διαπιστωσαν οτι δεν ειναι οπως ακριβως τα λεει ο αρμοδιος υπουργος κ μαλλον λεει ψεμματα ωστε να σπρωξει κοσμο στους ιδιωτες παροχους ενεργειας.

Μαλιστα εκεινη την περιοδο φωτογραφιζοταν με λογοτυπα ιδιωτη παροχου κ κραταγε σαν αλλη τσιρλιντερ διαφημιστικα μπαλονακια της εταιρειας.

Εν μεσω πανδημιας, μαζικου lock down κ υπολειτουργιας της βουλης, ο Χατζηδακης ετοιμαζει ενα ακομα κολπο γκροσο, προσπαθωντας να περασει ενα πολυνομοσχεδιο-τερατουργημα για το περιβαλλον, το οποιο εννοειται του το γραψαν σαν καλος υπαλληλακος που ειναι τα αφεντικα του, δλδ οι μεγαλες κατασκευαστικες και οι εταιρειες ενεργειας, το οποιο νομοσχεδιο απλα θα ισοπεδωσει ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

Για να το πετυχει αυτο, δεν μπορει αυτη την φορα να πει οτι θα φτιαχτουν νοσοκομεια η σχολεια μιας κ το εκαψε αυτο το χαρτι.

Τωρα φτανει στο εξευτελιστικο σημειο να βαλει μπροστα μεχρι κ το ιδιο του το παιδι, δηθεν για το οποιο νοιαζεται οσο κανεις, οσο ετοιμαζεται να καταστρεψει δαση, παραλιες, βουνα, θαλασσες.

Δεν υπάρχουν σχόλια